Grootste collectie van vloeren en gordijnen in West-Friesland

Uw persoonlijke interieurstijl op maat gemaakt

Gordijnen, vloeren en zonwering van Hoorn tot Medemblik

Een zacht tapijt voelt heerlijk aan uw voeten als u ’s ochtends het bed uit stapt. Als u de verduisterende gordijnen opzij schuift valt het vriendelijke ochtendzonnetje de slaapkamer in. Na een kopje koffie besluit u om de zonwering naar beneden te doen. Zo blijft uw woning lekker koel en kunt u bovendien lekker in de schaduw zitten. Wanneer aan het eind van de dag de schemering inzet, kunt u de ramen en deuren lekker open laten. Met op maat gemaakte horren houdt u ongewenste insecten buiten.

In de neus van West-Friesland, in het plaatsje Venhuizen, vindt u alles wat u nodig heeft voor een complete en comfortabele woninginrichting. In het eigen atelier worden gordijnen en andere stoffen voor u op maat gemaakt. Van Medemblik tot Hoorn en Enkhuizen komen onze vakmensen bij u thuis om uw woning geheel naar wens voor u in te richten. Ook voor bedrijven is er een ruime keuze aan stijlen en materialen. Een complete service waar u geen omkijken meer naar heeft. U hoeft slechts te genieten van uw gloednieuwe interieurstijl. 

gordijnen venhuizen

Gordijnen

Gordijnen houden niet alleen zonlicht buiten en warmte binnen, ze zorgen ook voor een sfeervolle uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Denkt u erover om nieuwe gordijnen in huis te plaatsen? Dan heeft u een ruime keuze uit grote merken, waaronder Loft 79, Dekortex, Unland, Artelux, Prestigious, Kobé, A House of Happiness, Leffring en de Wilde, Egger, Holland Haag en Silvera.

Omdat wij beschikken over een eigen gordijnatelier, krijgt u vakkundig en snel uw gordijnen op de juiste maat aangeleverd. U kunt ook uw eigen stof meebrengen en die in het atelier geheel naar wens laten vermaken. Het ophangen van de gordijnen wordt door onze vakkundige stoffeerders, Franklin en Ronald, gedaan. Veel tevreden klanten kunnen beamen dat zij door de jaren heen hun sporen hebben verdiend. Heeft u hulp nodig bij het inmeten? Neem contact op en maak een afspraak, u betaalt hier niets extra’s voor.

vloerbedekking - Kok en Vriend in Venhuizen

Vloerbedekking

Een groot assortiment aan vloerbedekking valt u ten deel in Venhuizen. Van tapijt tot pvc, laminaatvinyl of marmoleum, u heeft de keuze uit een ruim aanbod aan grote en bekende merken. Wat dacht u van een mooie harde,onderhouds vriendelijke vloer van M-Flor, TFD, Green-Flor, Viva Floors, Gerflor, Forbo Allura, Moduleo of Meister? Deze vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming vanwege de goed geleidende warmte. Is de vloer niet voorzien van vloerverwarming? Geen probleem dit regelen wij allemaal.

Wilt u de vloer in de woon- of slaapkamer wat warmer en behaaglijker maken, dan is vloerbedekking van Desso, ParadeBonaparte, Interfloor, Cotap, Belakos of Edel een perfecte uitkomst in de vorm van een karpet of kamerbreed tapijt.

Het kiezen van de juiste vloerbedekking voor de verschillende ruimtes in huis, is vaak een lastige keuze. Maak daarom gebruik van de ervaring van onze adviseurs. Zij helpen u om de juiste keuze te maken. De combinatie van deskundig advies en het assortiment in de winkel maakt het kiezen van de juiste vloerbedekking al een stuk eenvoudiger.

zonwering venhuizen - Kok en Vriend

Zonwering

Afhankelijk van uw interieurwens kunt u zonwering zowel binnen als buiten laten plaatsen. Kies uit een enorme collectie soorten en maten. In de winkel in Venhuizen heeft u voor buitenzonwering veel keuze uit screens, rolluiken, uitval- en knikarmschermen. Bovendien bieden wij u een veelzijdig assortiment aan markiezen die we in de eigen werkplaats vakkundig maken en voorzien van bekleding.

Voor binnenzonwering kiest u uit allerlei plisségordijnen, diverse rol-en vouwgordijnen, meerdere soorten verticale- en horizontale jaloezieën en duo rolgordijnen of vitra lamelgordijnen.

Wilt u veel sfeer bepalen in de woning? Dan zijn shutters de ideale oplossing. Shutters zijn exclusieve binnenluiken met verstelbare louvres (lamellen). Niets is mooier dan het intrigerende spel van licht en schaduw. Een prachtige manier om de warmte buiten te houden, maar ook zeer isolerend in de winter. Vraag naar de vele mogelijkheden van dit prachtige ambachtelijke product!

stoffering - Kok en Vriend in Venhuizen

Projectstoffering

Denkt u erover om een kantoor, hotelkamer, winkel, bedrijfspand of school in te richten? Dan is het vaak lastig om keuzes te maken en een goed inzicht in de kosten te krijgen. Vraag daarom vrijblijvend advies en een prijsopgave aan. Onze ervaring in projectstoffering is groot en met een duidelijk advies wordt de omvang van het project voor u meer inzichtelijk.

Door de jaren heen heeft ons familiebedrijf zeer veel projecten aangepakt en naar tevredenheid van de klant opgeleverd. Wij helpen u graag verder bij de uitgebreide keuze in vloerbedekking, gordijnen, PVC vloeren en zonwering.

Insectenwering

Een terugkomend probleem in de zomer: insecten die een kijkje komen nemen in uw huis. Hiervoor laat u het liefst een hor plaatsen in uw deur of raam. Naast woninginrichting zijn wij gespecialiseerd in insectenwering. Maak direct een afspraak voor het nauwkeurig inmeten en plaatsen van uw nieuwe horren. Op maat laten maken? Dit is mogelijk voor alle soorten deuren en ramen. Het merk wat wij voeren is Uniluxoerdegelijk en zeer betrouwbaar.